Varieté Positiv och Positiv allsång

Varieté Positiv Bissa och Karin med ett paraply Foto Harald Lowden

Trolleri, musik, poesi och pantomim. För barn och gamla!

En varieté för hela familjen! I centrum finns ett fint gammalt vevpositiv med musik som väcker lust och glädje. Det är en föreställning med fristående nummer som går lätt att ta till sig oavsett språk och ålder. 

Varietén är flexibel och kan anpassas till arrangemangets storlek och publikens sammansättning. Den kan framföras av två skådespelare, men om det är ett större arrangemang kan vi ha med oss vår eminenta musiker Lennart Söderlund och en livs levande (allergitestad) Björn (Harald Lowden) som kan göra konster.

Medverkande: Karin Fichtelius och Bissa Abelli. Karin är frilansande skådespelare med många års erfarenhet av turnerande teater för både barn och gamla, med dockteater, clowneri och ”vanlig” teater. Bissa är förutom skådespelare och buktalare en av Sveriges få kvinnliga professionella trollkonstnärer. Hon har turnerat i många år med Abellis Magiska Teater där hon bl a agerat både gycklare och dockspelare.

Positiv Allsång

Ett specialkoncept för vuxna. Pröva ett nytt sätt att sjunga allsång. Till vårt vackra vevpositiv hör många rullar med sånger av de mest skilda slag. Alltifrån gamla skillingtryck som Elvira Madigan eller Kors på Idas grav. Slagdängor som Den glade vandraren, O Sole mio och En kvanting stiger i salen in. Vi har även visor av Bellman och Evert Taube och till och med Pippi Långstrump! Vi har texthäften med oss! 

Utbudsblad Varieté Positiv med tekniska krav, pris, etc

Utbudsblad Positiv Allsång med tekniska krav, pris, etc

Pressbilder Varieté Positiv

Pressbilder Positiv allsång

Affisch Varieté Positiv (kommer snart)

Affisch Positiv allsång